Gemeente / Startzondag
Onze gemeente app
Gemeente / Startzondag

Startzondag 4 September  2016
Het thema is:“Deel je leven”

De startzondag willen we beginnen met een ontbijt op verschillende adressen van gemeenteleden in verschillende groepjes. We zijn dan ook op zoek naar een tiental adressen waar we in kleine groepjes deze zondagochtend om 09.00 uur kunnen ontbijten. Want een gezamenlijk ontbijt is natuurlijk een prachtige gelegenheid om ons leven met elkaar te delen! Na het ontbijt is er gezamenlijk koffiedrinken in het kerkelijk centrum De Knipe.

Voor de jongeren van 12 jaar en ouder wordt er op zaterdagavond 3 september een slaapfeest georganiseerd in de Chill Church. De avond begint om 20.00 uur in de Chill Church. Voor deze avond wordt er een tof programma georganiseerd door o.a. Esther en Ruwan. Dus neem je matje en je slaapzak mee, want deze avond wil je niet missen! Meld je voor 21 augustus wel even aan bij Ellen: e.biemond9@chello.nl, 06-20635997.

In de kerkdienst zal het thema ook op een ludieke wijze centraal staan en komen dingen terug die tijdens het ontbijt zijn gedeeld. Na de dienst kunnen we dan nog nagenieten van een hapje en een drankje. En natuurlijk bekijken we weer de door jullie gemaakte foto’s, waarvoor ook het thema geldt “Deel je leven!”

Programmaoverzicht Startzondag 2016

Zaterdagavond 3 september:

20.00 uur   Jongerenprogramma 12+ en slaapfeest. Locatie: Chill Church

Zondagochtend 4 september:

9.00 uur   In verschillende groepjes ontbijten bij een gezin.

9.30 uur   Jongeren ontbijten in de Chill Church

10.30 uur   Koffiedrinken in het kerkelijk centrum De Knipe

11.00 uur   Gezamenlijke viering in de Nij Brongergea Tsjerke

12.00 uur   Afsluiting met een hapje en een drankje

U kunt zich opgeven middels de intekenlijst in de kerk of onderstaande te mailen naar e.biemond9@chello.nl

Opgeven kan t/m zondag 21 augustus

Ja ik “deel” graag mee in het gezellig samenzijn op de startzondag:

o   Ik geef me op als 12+ voor het jongerenprogramma en slaapfeest in de Chill Church:

Naam + (email)adres:…………………………………………

o   Ik geef me op als ontbijtadres (geef aan hoeveel personen welkom zijn bij u)

o   Naam + (email)adres:…………………………………………..

o   Ik geef me op om gezellig samen te zijn op de startzondag:

o   Naam + (email)adres:…………………………………………..

*Vergeet niet een foto in te leveren. Dit kan digitaal t/m 21 augustus!

Hartelijke groet van de startdienst-commissie: Ruwan, Jitse, Ellen, Narda, Esther en Johanna

WelkomGeschiedenisBeleidsplanOverzichts PaginaKinderkringNeem contact opANBIWebmailDownloads